Thursday, 16 March 2017

GASTRIK YANG BERTAHUN HILANG SELEPAS AMALKAN PERMAKANAN BERPROTEIN

Bila ada kawan mengadu dia selalu kena gastrik, Allah kesiannya. Lin tak sure lin pernah kena gastrik ke tak sebab dalam ingatan macam tak pernah lah pula. Kalau kena pedih ulu hati adalah itu pun, Ya Allah sakitnya.

Kawan dok citer yang dia  pantang terlambat makan mesti gastrik dia datang. Biasanya kalau kena dia cepat-cepat pergi klinik. Lepas makan ubat doktor Alhamdulillah hilang, tapi masalahnya gastrik dia sentiasa berulang-ulang . Sampaikan dia terpikir " Eh tak kan nak makan ubat sampai ke tua kot:

Dia pulak kalau kena gastrik mesti migrain dia pun menyerang sama. Maunya lembik badan dibuat. Lin suggest dia makan set gastrik shaklee, mula-mula dia menolak gak tapi lepas lin terangkan fungsi setiap supplement, lin tunjuk kat dia beberapa testimoni Alhamdulillah dia jadi makan Set gastrik.

Lin Kalau ada customer beli dengan lin , lin akan berdoa semoga supplement tu serasi dan boleh membantu untuk kemali sihat.

Masa mula-mula customer lin makan, dia terus mc 2 hari sebab sakit yang teramat sangat, tapi demi nak sihat dia gagahkan juga lah makan set gastrik ni. Alhamdulillah masuk hari ke 3 dia dah sihat kembali, dan dia kata gastrik dah hilang. Sampailah sekarang dia dah tak kena gastrik lagi. Dia makan 1 set je pun,  tak de lah dia makan set ni berterusan  cuma dia makan amalkan ostematrik sebab kata dia kalau makan ostematrik badan dia rasa segar dan bertenaga.

ini lin share beberapa testimoni mereka yang pernah guna SET GASTRIK shaklee. Bagi u all yang selalu gastrik, selalu pedih ulu hati boleh usaha makan set gastrik ni. Mana tau Insya Allah serasi dan tak perlu nak bergantung dengan ubat doktor. Lin tak merendah-rendahkan ubat klinik tapi kan lebih baik kalau kita sihat tanpa perlu bergantung dengan ubat-ubatan.




Selamat tinggal Gastrik


Niat ambil untuk turunkan diabetes tapi Allah bagi  paras gula menurun, gastrik menghilang




Lin nak bagitau yang lin adalah pengedar shaklee semalaysia tetapi bagi yang berada di area skudai Johor, insya Allah lin boleh buat penghantaran terus ke tangan anda. Nanti kita bincanglah nak jumpa kat mana-mana kan.

Lin adalah pengedar shaklee skudai yang aktif, berkaliber dan boleh dipercayai. tapi bagi yang berada di luar skudai jangan lah sedih sebab poslaju kan ada atau pun lin buat pembelian online nak pihak shaklee pos terus kepada anda.

Azalin
018-7765447
Pengedar Shaklee Skudai