Thursday, 27 July 2017

HINDARI DEHIDRASI DENGAN MINUMAN ISOTONIK PERFORMANCE DRINK

Assalamualaikum, salam sejahtera

Saat lin tulis ni, cuaca kat area Skudai, Johor Bahru ni tersangat lah panas. Kalau kita jemur baju pukul  4 petang  pun pakaian boleh kering dengan  syarat bukan sweater atau toto lah di jemurnya .
Sebab tu lah sekarang Lin akan pastikan yang kat rumah ada cukup air masak dan lin serta anak-anak akan minum air secukupnya . Air-Air manis memang kita orang kurangkan  sebab dia akan buat kami jadi lebih cepat haus dan  letih.

Selain air masak kosong , Lin juga akan pastikan yang Lin juga minum Performance Drink.  Secara ringkasnya Performance Drink ini adalah air Isotonik yang akan membantu tubuh badan kita mengimbangi cecair dalam badan bagi mengelakkan dehidrasi atau kekurangan air. Ia juga bagus diminum bila-bila masa terutamanya kita kita bersenam, selepas bersenam atau sekiranya kita banyak terdedah kepada panas mentari.

Macam-mana cara nak bancuh performance Drink ini. Lin suka minum sesuatu yang original sama macam lin minum ESP.

Cara bancuhan performance Drink versi Lin
1. 1 Sudu Performance Drink
2. 1 Gelas air suam
Pastu kacau atau shake sehingga semua serbuk Performanc Drink larut. Mudahkan.



Ini rupa bancuhan Performance Drink lin, walaupun cawan yang lin gunakan tidak cantik tapi khasiatnya tetap marvellous.

Macam mana nak order performance Drink ini, anda ada beberapa pilihan
1. Shopping online sendiri.
Click ikon di bawah ni, dan akan akan terus membuat pembelian terus ke laman web shaklee

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b1eb96657b983d6e9c04bca5b975d374


** untuk consultation boleh whatsapp Lin ye 018-7765447

2. Hubungi lin untuk tujuan pembelian dan consultation
**Barangan akan sampai kepada adalah mungkin secara COD atau pos. Pilihan cara penghantaran mengikut jarak lokasi dan persetujuan bersama

Sekiranya anda secara tercari-cari pendapatan tambahan atau ingin mencabar diri dalam bidang perniagaan , perniagaan bersama shaklee adalah antara perniagaan yang boleh merubah keadaan kewangan anda ke tahap yang lebih baik dan memuaskan.

Anda boleh menghubungi lin di talian 018-7765447 untuk keterangan lanjut atau pendaftaran sebagai ahli.